Istanbulská úmluva: Manifest neomarxistické totality

8. 11. 2018 11:43:10
Istanbulská úmluva je nebezpečná. Pod zástěrkou ochrany žen před násilím zavádí do právního řádu neomarxistickou ideologii plodící neustálé problémy a byrokratickou totalitu.

Řada významných komentátorů a politiků se shoduje, že hlavní boj o moc v západním světě probíhá mezi globalismem a nacionalismem (1,2,3). Hlavními představiteli globalistů jsou nadnárodní finanční elity, symbolizované především finančním spekulantem Georgem Sorosem (7,9). Cílem globalistů je získat světovládu tím, že odstraní hlavní překážku, kterou jsou národní státy. K tomu cíli se snaží oslabit suverenitu národních států a zničit národní kulturu, která vytváří přirozený pocit sounáležitosti mezi členy daného národa.

Namísto hrubého násilí, které v minulosti k porobení jiných národů volili různí diktátoři a režimy, globalisté pracují jinak. Volí metodu pomalejší, ale z dlouhodobého pohledu účinnější: pomalý rozklad národů zevnitř. Kromě snahy „naředit“ původní obyvatelstvo lidmi s odlišnou, nepřizpůsobivou kulturou, je hlavní zbraní globalistů šíření ideologie neomarxismu (4,5). To je i případ Istanbulské úmluvy (6).

Neomarxismus je totalitní ideologie, v které je hlavním cílem zničit národy západní civilizace pomocí rozkladu národní kultury (7,8). Národní kultura je založena na zvycích, pravidlech, hodnotách a předpokladech, které určují, co je v dané společnosti důležité, jak se lidé mají k sobě chovat. Pokud chcete zničit kulturu, potom spolehlivou cestou je změnit pravidla, na kterých je založená. Právě o to se snaží neomarxismus.

Neomarxisté postupují tak, že se snaží přirozeně vzniklé a funkční rozdíly ve společnosti prohlásit za takzvané „zvýhodnění“ jedné skupiny oproti druhé (4,5). Potom toto „zvýhodnění“ prohlásí za zdroj zla a společenské nespravedlnosti a vyhlásí mu „svatou“ válku. Tzv. „zvýhodněné“ skupiny jsou pak odsunovány na okraj společnosti a tzv. „znevýhodněné“ skupiny musí získat přednostní postavení. Velké úsilí je věnováno převýchově společnosti jako celku a především tzv. „zvýhodněných“ skupin, aby se podřídily novým pravidlům.

Zásadní postavení v celém procesu této zásadní přeměny společnosti hrají neomarxistické neziskové organizace, které jsou v předních řadách boje za „sociální spravedlnost“ (7,9). Tyto neziskovky jsou placeny globalisty (např. Sorosovou Open Society Foundations), s nimi spřízněnými organizacemi (EU, Evropskou komisí, OSN) a často veřejných rozpočtů národních států. To, do jaké míry tyto nikým nevolené organizace již nyní ovlivňují naši politiku, kulturu, výchovu a vzdělávání, je téma na samostatné pojednání.

Istanbulská úmluva vykazuje všechny znaky neomarxismu (6). Za společensky nebezpečnou a zvýhodněnou skupinu jsou prohlášeni muži. V neomarxistickém pohledu se postavení a role mužů zásadně mění. Muži již nejsou hrdinové, tvůrci, obětaví otcové a manželé, ochránci žen, dětí a celé společnosti. V neomarxistickém pojetí jsou muži násilníci, potenciální škůdci, utlačovatelé, budovatelé nepřátelského a jedovatého prostředí. I naše národní kultura je považována za utlačují, protože údajně zvýhodňuje muže a utláčí ženy, které se díky tomu nemohou vymanit ze svého podřízeného postavení a rozvíjet se. Přistoupením k Istanbulské úmluvě vyjádříme souhlas s těmito předpoklady, které se současně stanou součástí právního řádu naší země.

Podle Istanbulské úmluvy je násilí, pokud se děje na ženách, prohlašováno za tzv. „genderově podmíněně“ a má prý „strukturální povahu“. To v překladu z jazyka neomarxistů znamená, že násilí na ženách se děje proto, že je tak zakotvené v naší kultuře, ve společenských rolích, kulturních institucích, v celém upořádání společnosti. Tuto společnost je tedy potřeba přetvořit, odstranit „škodlivé“ předsudky, genderové stereotypy, kulturní vzorce chování.

Istanbulská úmluva zakotvuje, že do tohoto úsilí o přeměnu společnosti musí být zapojena celá společnost, všichni občané. Musí dojít k zásadní převýchově a změně společnosti, k úpravě osnov na všech stupních škol, trestní právo se musí rozšířit o nové trestné činy, kdy u některých k trestnosti postačí pouhé slovní či mimoslovní projevy, které vytváří tzv. „nepřátelské, ponižující či urážlivé prostředí“ (tzv. sexuální obtěžování). Takovým „pachatelům“ bude možné nejen udílet tresty podle trestního zákoníku, ale také např. odnímat rodičovská práva.

Stát dle této úmluvy bude povinen zapojit do tohoto úsilí neziskové organizace, které se zabývají genderově podmíněným násilím mužů na ženách (tzn. prosazující neomarxistické vidění světa). Na plnění smlouvy bude dohlížen nadnárodní orgán (GREVIO), bude vytvořen informační systém, který bude shromažďovat informace o veškerých projevech „genderově podmíněného násilí“. Úmluva se dotýká i migrace a udělování azylu a zavádí tzv. genderově podmíněné udělování azylu.

Úmluva je z národního hlediska velice nebezpečný dokument, který nemá co dělat ve společnosti, která si chce chránit svoji národní kulturu, svébytnost a s ní spojenou svobodu. Úmluva špiní a zostuzuje muže, označuje je za zdroj útisku vůči ženám a zavádí byrokratické a trestně právní metody neustálého „přetváření společnosti“ směrem k fantasmagorické utopii neomarxistikých vizionářů a aktivistů. Jde jednoznačně o snahu o likvidaci národa a národní kultury a zavedení neomarxistické totality. Vláda a politici, kteří takovouto úmluvu podporují, se dopouští zrady na svém vlastním národě. Je povinnosti každého z nás se proti takovémuto zlu ozvat a nemlčet. Svoji kulturu si nesmíme nechat ničit. Naše země je náš domov. Žádný jiný nemáme.

Autor: Marek Renda | čtvrtek 8.11.2018 11:43 | karma článku: 38.34 | přečteno: 1337x

Další články blogera

Marek Renda

Proč je případ Cimický nebezpečný, aneb Me-Too po česku

Případ Cimický znamená průlomový úspěch při zavádění agresivní kultury Me-Too do české společnosti. Namísto řádného trestně právního procesu zavádí aktivistické „lidové soudy“ bez možnosti promlčení.

9.11.2021 v 9:10 | Karma článku: 37.08 | Přečteno: 1522 |

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 26.62 | Přečteno: 476 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 48 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 298 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 520 | Diskuse
Počet článků 11 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5633

Snažím se vidět a přijímat svět takový, jaký je. Proto je pro mě důležitá pravda, ať už je jakákoliv.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...