Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Chystá se bič na české lidi: Bude se jim připomínat spáchání cikánské genocidy

Českým lidem je třeba připomínat, že způsobili genocidu cikánů v Československu. Za tím účelem vznikne památník cikánského holocaustu v Letech u Písku. Ten si Češi sami zaplatí.

Na úvod krátkou poznámku k použití slova „cikáni“ oproti termínu „Romové“. Termín „cikáni“ má v našich zemích tradici po stovky let. Vznik tohoto pojmu není spojen s ničím pejorativním (10). Pokud je někým vnímán pejorativně, pak to není vinou daného slova. Termín „Romové“, který se z důvodů politické korektnosti nově zavádí, je obsahově nepřesný, protože zahrnuje pouze část cikánů. Je to, do jisté míry, podobné, jako kdyby Němci požadovali, ať je nazýváme Bavory, protože to lépe zní a nevyvolává zbytečné emoce. Dávám přednost pravdě před politickou korektností. Tento blog není zaměřen proti cikánům, ale má naopak ukázat, jak je toto etnikum zneužíváno politickými neziskovkami k prosazení svých politických cílů.

Vláda ČR se jednomyslně rozhodla, že vykoupí vepřín v Letech u Písku a místo něj zřídí památník cikánského holocaustu (1). Učinila tak bez konzultace s českým národem. Vláda rovněž odmítla zveřejnit informaci, kolik bude celá akce české daňové poplatníky stát. Podle informací zveřejněných na serveru lidovky.cz má být cena za odkup nižší než půl miliardy korun (2). Další peníze padnou na demolici vepřína a asanaci, a dále na vypracování projektové dokumentace a výstavbu památníku (3).

Vláda se názorem a zájmy české veřejnosti, jíž má sloužit, neřídila. Proti této akci jako zbytečné a nesmyslné se vyslovil i prezident Zeman (4). Z různých diskuzí na internetu i jinde bylo zřejmé, že v české veřejnosti jednoznačně převládal názor, že není třeba za drahé peníze likvidovat funkční zemědělskou provozovnu (5). Navíc, když pomník v Letech už stojí.

Komentáře

Za celou akcí stojí především aktivisté z neziskových organizací financovaných Georgem Sorosem (6). Zvláště aktivní byla Sorosem financovaná organizace EGAM, představující se jako evropské antirasistické hnutí, se sídlem ve Francii (7). Její představitel Benjamin Abtan na protestní akci, kterou v Letech nechal zorganizovat, ve svém projevu potvrdil, že za rozviřováním „problému“ s vepřínem v Letech u Písku, a to i na mezinárodní úrovni, stojí především politické neziskovky (6).

Abtan dále prohlásil, že v české společnosti panuje neúcta k historii a proběhlé cikánské genocidě a že současný rasismus je pouze pokračováním rasismu a vyvražďování z té doby (6). Je prý potřeba tomu udělat přítrž. Abtan také řekl, že cikánskou genocidu prováděli Češi ze zištných důvodů. Ve svém projevu Abtan dále sdělil, že český stát musí vynaložit finanční prostředky na kompenzaci obětí této genocidy a na to, aby se pracovalo s mladou generaci. To znamená, že, ve spolupráci s politickými neziskovkami, se v rámci vzdělávání musí mladým lidem v Česku připomínat cikánská genocida a nutnost boje proti rasismu a diskriminaci. Abtan vyzval k založení Evropské nadace paměti romské genocidy, která by pomáhala v boji za více Evropy a proti rasismu a nacionalismu.  

Na dané akci opakovaně zaznívala myšlenka, že za cikánskou genocidu jsou odpovědni Češi a že toto provinění Češi a český stát doposud neodčinili (6). Nový památník se má zřídit právě za tím účelem, aby genocidu spáchanou na cikánském obyvatelstvu Čechům připomínal a pomohl jim vyrovnat se se svou minulostí.

Neomarxistický aktivista a neziskovkář František Kostlán pro Romea.cz k tomu napsal: „Odstranění vepřína by mohlo být … dobrým začátkem k vyrovnávání se s vlastní minulostí v otázce zapojení protektorátních úřadů a některých Čechů do romského holocaustu. V prvé řadě by se měl romský holocaust stát trvalou součástí výuky na základních a středních školách. Součástí toho by měla být návštěva pietních míst v Letech a Hodonínu u Kunštátu, kde byl další romský koncetrační tábor. Měla by se vést i veřejná debata o přístupu státu i společnosti k Romům, počínaje první republikou.“ (8)To ukazuje, že celá akce nás bude stát další peníze.

Nejde jen o stamiliony za výkup vepřína, a další peníze na jeho likvidaci a vystavění památníku. Samotná údržba památníku nebude zadarmo. Stranou zřejmě nezůstanou ani politické neziskovky. Jejich účast na výuce českých dětí a mládeže je již nyní běžnou záležitostí. Dá se tedy předpokládat, že se také zapojí i do výuky o cikánském holocaustu na základních a středních školách. Samozřejmě vše spojené s tématy nutnosti boje proti rasismu a nacionalismu, za toleranci, inkluzi a více Evropy, v duchu vyjádření Benjamina Abtana (6).

Celý případ ukazuje, že je třeba se začít zajímat, nakolik se podařilo síti Sorosových neziskovek napojit na naše vládní i jiné politiky a jaké to má důsledky pro náš národ i náš stát. A to nejen v rovině finanční, ale i v rovině morální, kulturní, společenské, bezpečnostní a politické. Pokud jde o finanční rovinu, je zřejmé, že nejde jen o peníze, které plynou na politické neziskovky z našich veřejných rozpočtů. Je třeba připočíst i další náklady, jako je případ likvidace vepřína v Letech. Je třeba se ptát, v koho zájmu jsou tyto akce činěny a co z toho mají čeští lidé. Je třeba se i ptát, kteří politici a politické strany se na těchto akcích aktivně podílí. Příznačné je prohlášení vedoucího neziskovky EGAM, který si pochvaloval přístup ministra spravedlnosti Roberta Pelikána: „Před dvěma dny jsem se setkal s ministrem Pelikánem. Chce jít do akce. My mu věříme.“ (9)

V Maďarsku vyhlásil Viktor Orbán boj proti Sorosově impériu za dějinnou úlohu maďarského národa v boji o zachování vlastní národní svébytnosti a identity (11). V Polsku probíhají podobné procesy a vláda dělá opatření proti politickým neziskovkám (12). Česko je naopak pro politické neziskovky rájem. Pokud ve volbách budeme volit strany, které Sorosovy neziskovky podporují či tolerují, pak jen těžko se můžeme vyhnout všemu neblahému, o co se tyto organizace snaží. Nutně se budeme stále více destrukcí své vlastní kultury blížit k Německu, Francii, Švédsku či Belgii a vzdalovat se od států jako je Maďarsko a Polsko. Nutně přijdeme o svůj domov – prostor, v kterém se můžeme cítit bezpečně, svobodně a mezi svými. Je to jen na nás – zatím. Myslete na to při volbách.

Autor: Marek Renda | středa 18.10.2017 9:02 | karma článku: 42,40 | přečteno: 2464x
  • Další články autora

Marek Renda

Proč je případ Cimický nebezpečný, aneb Me-Too po česku

Případ Cimický znamená průlomový úspěch při zavádění agresivní kultury Me-Too do české společnosti. Namísto řádného trestně právního procesu zavádí aktivistické „lidové soudy“ bez možnosti promlčení.

9.11.2021 v 9:10 | Karma: 37,08 | Přečteno: 1525x | Společnost

Marek Renda

Istanbulská úmluva: Manifest neomarxistické totality

Istanbulská úmluva je nebezpečná. Pod zástěrkou ochrany žen před násilím zavádí do právního řádu neomarxistickou ideologii plodící neustálé problémy a byrokratickou totalitu.

8.11.2018 v 11:43 | Karma: 38,34 | Přečteno: 1340x | Ostatní

Marek Renda

Sorosův přítel Václav Havel

Finanční spekulant, globalista, podpovatel neomarxismu a muslimské migrace, George Soros, byl v přátelském vztahu s Václavem Havlem. Tuto skutečnost je třeba si připomínat, abychom pochopili úlohu Václava Havla v našich dějinách.

5.10.2018 v 17:53 | Karma: 42,57 | Přečteno: 2297x | Ostatní

Marek Renda

13 věcí, které by Orbán neudělal, ale Babiš ANO

Viktor Obrán dokázal vést maďarský národ k vítězství nad aktivistickým impériem George Sorose. Český premiér Babiš proti Sorosovu impériu nebojuje. Níže je uveden seznam 13 věcí, který by Orbán nikdy nepřipustil, zato Babiš ano.

23.7.2018 v 6:55 | Karma: 37,17 | Přečteno: 1595x | Ostatní

Marek Renda

Největší falešná zpráva o J. Drahošovi

Jedna z největších falešných zpráv, která se šíří o J. Drahošovi je ta, která tvrdí, že J. Drahoš je slušný člověk. Opak je pravdou. Největší falešnou zprávou je J. Drahoš sám.

20.1.2018 v 12:20 | Karma: 47,77 | Přečteno: 12106x | Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5666x
Snažím se vidět a přijímat svět takový, jaký je. Proto je pro mě důležitá pravda, ať už je jakákoliv.

Seznam rubrik